Ce este masajul de relaxare ?


Masajul de relaxare poate atenua probleme precum tensiunea, stresul, gandurile negative. De asemeni acesta calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si ne da o senzatie de fericire si o stare de bine.

Corpul este ajutat prin masajul de relaxare sa elimine substantele nocive si sa isi imbunatateasca circulatia sangelui cat si sa elimine tensiunea muschilor acumulata dealungul zilei, mai ales dupa o zi grea de munca. In functie  de profunzime cat si de ritm, masajul de relaxare stimuleaza  si calmeaza muschii tensionati. Masajul de relaxare iti ofera energia de care ai nevoie pentru intreaga zi sau dimpotriva iti poate oferi tot o data si senzatie de relaxare sau somnolenta.

Masajul in sine nu ar trebuii sa fie brutal sau cu atat mai putin dureros pentru client. Maseurii nostri aplica procedee specifice masajului de relaxare astfel ca veti simti dealungul sesiunilor de masaj atat mangaieri, presari, scuturari, etc. Masajul poate fi alimentat si de produse specifice precum creme, uleiuri, spray-uri care ajuta la amplificarea starii de bine si stimularea relaxarii.

Masajul de relaxare este recomandat oricarei persoane care desfasoara activitati solicitante sau foarte solicitante fizice, dar si celor care dealungul zilei  desfasoara o activitate intelectuala intensa ce presupune sedentarism. Acesta actioneaza in special asupra pielii si datorita acesteia si in straturi mult mai profunde.

Sendintele de masaj pot avea o durata de circa 30-60 minute si pot fi benefice atat femeilor cat si barbatilor. Acesta se realizeaza pe tot corpul punandu-se mai mult accent pe zonele cele mai incordate ale corpului.

Cabinetul nostru de masaj de relaxare din Otopeni ofera sedinte de masaj efectuate de profesionisti in domeniul masajului !