MADEROTERAPIA


SCULPTEAZĂ CORPUL ȘI ECHILIBREAZĂ ENERGIA

Maderoterapia, după cum sugerează și numele, este o terapie care implică efectuarea unui masaj prin utilizarea diferitelor ustensile din lemn, de diferite dimensiuni și forme, special concepute pentru a se adapta diferitelor părți ale corpului.

Se consideră o tehnică holistică ce este capabilă să stimuleze și să echilibreze energia, să reducă stresul și să amelioreze durerile musculare și articulare. Utilizarea acestei terapii s-a răspândit, de asemenea, în scopuri estetice, deoarece poate fi folosită și pentru tonifierea corpului, pentru reducerea depunerilor de grăsime și pentru combaterea celulitei.

De aceea, maderoterapia se aplică deja în multe centre, cu scopul de a tonifia și de a modela formele. Fiecare sesiune durează aproximativ 60 de minute, iar experții spun că se pot vedea modificări din a treia sesiune, totuși se recomandă un ciclu complet de 15 sesiuni pentru rezultate satisfăcătoare.

Sesiunea de maderoterapie începe cu un masaj de tonifiere pentru pregătirea țesutului. Urmând ca apoi să se aplice uleiuri esențiale cu proprietăți terapeutice pentru a se efectua masajul cu accesoriile din lemn.

Tratamente de maderoterapie:

Cele mai populare tratamente de maderoterapie sunt: pentru relaxare corporală, facială și anticelulitic.

Maderoterapia pentru relaxare corporală: Se aplică, în scopuri estetice, pentru a drena țesutul adipos și pentru a modela forma corporală. De asemenea, se aplică atât pentru relaxare si reducerea nivelului de stres, cât și pentru tratarea contracturilor provocate de o postură greșită sau activitate fizică, eliminând disconfortul muscular și tulburările articulare.

Maderoterapia facială: Efectul său este de tonifiere și are rolul de a revigora producția de elastină și colagen, precum și de a îmbunătăți circulația sângelui și de a tonifia mușchii feței.

Maderoterapia anticelulitică: Obiectivul său este de a elimina grăsimea care se acumulează în diferite părți ale corpului, cum ar fi șoldurile, coapsele sau abdomenul. Acest tip de masaj activează microcirculația în zona tratată și elimină retenția de apă.

Cabinetul nostru de masaj din Otopeni efectueaza sedinte de masaj anticelulitic traditional.

Va asteptam cu drag!